Šećerana postaje Logistički centar žitarica

Mitrovačka "Šećerana" uskoro će postati Logistički centar žitarica, u završnoj fazi su radovi na izgradnji sušare i uređenje skladišnog prostora. Fabrika je bila u vlasništvu beogradske firme "Šećer plus Šefer", ali je zbog velikih dugova otišla u stečaj, a njenih 265 radnika upućeno je na tržište rada. Iz stečaja, "Šećerana" je prodata za dva miliona evra. Većina postrojenja odneta je u druge fabrike ili su prodati kao sekundarne sirovine. U toku pola veka postojanja, fabrika je bila u samom vrhu domaće industrije šećera.

Šećerana postaje Logistički centar žitaricaMitrovačka "Šećerana" uskoro će postati Logistički centar žitarica, u završnoj fazi su radovi na izgradnji sušare i uređenje skladišnog prostora, izjavio je Tanjugu gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović.

Fabrika je bila u vlasništvu beogradske firme "Šećer plus Šefer", ali je zbog velikih dugova otišla u stečaj, a njenih 265 radnika upućeno je na tržište rada.

Iz stečaja, "Šećerana" je prodata za dva miliona evra. Većina postrojenja odneta je u druge fabrike ili su prodati kao sekundarne sirovine.

U toku pola veka postojanja, fabrika je bila u samom vrhu domaće industrije šećera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik